El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença a agafar color la IV Fira Modernista d'Alcoi

Alejandro Cerro i Lorena Zamorano

"Per a nosaltres és una alegria poder tornar un poc a la normalitat i poder realitzar activitats en aquesta Fira Modernista", ha afirmat Alejandro Cerro, president d'AlCentro.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme i, Alejandro Cerro, president d'AlCentro, han presentat les ja tradicionals rutes del vermut, de la indumentària i les diferents novetats de la quarta edició

Ja comença a agafar forma la IV Fira Modernista. Lorena Zamorano, regidora de Turisme i, Alejandro Cerro, president d'AlCentre, han presentat les ja tradicionals rutes del vermut i de la indumentària, adornant per a l'ocasió els aparadors del comerç local. Cal destacar que, el desenvolupament de les activitats previstes en el programa està supeditat a l'evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista. La quarte edició es celebrarà del 20 al 26 de setembre

Lorena Zamorano ha destacat que: "La implicació del comerç és imprescindible. Volem donar les gràcies a Alejandro i a l'entitat AlCentro totes les activitats que fan i, animem que continuen aixina d'actius".

Quant a Alejandro Cerro, ha indicat les activitats que es faran: "Per a nosaltres és una alegria poder tornar un poc a la normalitat i poder realitzar activitats en aquesta Fira Modernista. Com tots els anys, tornarem a realitzar la ruta de l'indumentària, que consisteix a decorar els aparadors amb indumentària o objectes de l'època modernista. També farem la ruta del vermut, els hostalers presentaran tapes i ho acampanyaran amb vermut. Enguany, aquesta ruta compta amb la col·laboracio dels samarites, amb els quals realitzarem un concurs de les millors tapes que es presenten".