El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença a instal·lar-se la llum artificial als nous camps de futbol del Francisco Laporta

Imatge de les xarxes socials de la Regidoria d'Esports

L'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta, en forma de camps de futbol, comença a agafar forma. Aquesta setmana del 8 de juny ha començat a alçar-se les torres que permetran practicar l'esport quan hi haja poca llum natural.

A poc a poc, avança la construcció dels nous camps de futbol, ubicats a la coneguda 'Pista del Cola-Cao'. Un dels avanços que més s'ha apreciat ha sigut la col·locació de columnes d'il·luminació artificial.


Cal recordar que aquestes instal·lacions municipals permetrà "descongestionar els camps del Francisco Laporta", segons va informar Miguel Juan Reig, regidor d'Esports, abans de l'Estat d'Alarma. Les obres suposaran la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial, nous vestidors en casetes prefabricades, i diferents actuacions en instal·lacions i accessos.


Malgrat que ara hi ha poca activitat al Poliesportiu per la situació de la Covid-19, l'Ajuntament ha habilitat el camp de futbol 3, com aparcament els caps de setmana o jornades esportives especials. S'han millorat els accessos al camp, s'hi han col·locat tanques laterals i s'ha senyalitzat en el carrer Cata.