El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença el rodatge de la sèrie «Dime quién soy» de Movistar+ a Alcoi

Carrer Sant Josep a la pel·lícula «Garden of Eden» // Imatge de Turisme Alcoi

Aquesta és la primera producció que es grava en Alcoi després de la presentació de la marca «Alcoi Film Office» a Fitur.

Dilluns es tallarà el carrer Sant Josep i dimecres l'avinguda del País Valencià, on es rodaran els exteriors d'aquesta sèrie on participaran centenars de figurants d'Alcoi i comarca.

El passat mes de juliol donàvem la notícia de què Alcoi hi havia sigut escollit per Movistar+ per a gravar una de les seues noves produccions, l'adaptació de la novel·la «Dime quién soy» de l'escriptora Júlia Navarro, amb els rostres coneguts d'Irene Escolar (IsabelPaquita Salas), Oriol Pla (Merlí, Incerta glòria) o Pablo Derqui (Isabel) com a protagonistes.

Doncs ja hi ha arribat el moment del rodatge a la ciutat d'Alcoi on centenars de figurants de les nostres comarques participaran en els rols d'obrers, cambrers o burgesos de la ciutat d'Atenes ambientada en els anys 1930. I aquests figurants ja estan preparant-se i posant-se en pell del seu breu paper; vivint, de primera mà, una experiència cinematogràfica única, ja que la setmana passada va tindre lloc la prova de vestuari al CIM Apol·lo d'Alcoi al carrer La Cordeta.

ATENES, 1930

En aquesta ocasió Alcoi serà Atenes de entre 1930 i 1940 i les accions que es filmaran seran tant en exteriors com en interiors però totes a «porta tancada» per evitar filtracions de la producció que veurà la llum a finals de 2020. Com hi ha pogut conéixer ARAMULTIMÈDIA es recrearà un hotel i un restaurant en les localitzacions interiors, però encara no se sap quins llocs de la ciutat gaudiran de ser protagonistes.

A més, les localitzacions exteriors que es coneixen de moment són el carrer Sant Josep i l'avinguda del País Valencià que estaran tancades al tràfic dilluns i dimecres respectivament.