El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença el SENT-ME Cocentaina 2020, la seua edició més atípica

Per a més informació, vos deixem el programa del SENT-ME 2020.

El SENT-ME Cocentaina 2020 concentra la seua programació en dos dies, aquests 27 i 28 de juliol, i tindrà lloc en el Palau Comtal a partir de les 22 h amb dos concerts de nivell, el Quartet de Corda de l'Orquestra de la UA i l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia.

El SENT-ME Cocentaina torna una any més per a fer-nos gaudir de la millor música clàssica que es presenta en directe. A pesar de les circumstàncies en les quals ens trobem, el SENT-ME 2020 es presenta amb unes mesures de seguretat i qualitat molt rigoroses, per tal que la gent puga estar tranquil·la al mateix temps que gaudeix d'un viatge únic pel món de la música.

Pel que fa a l'acte, aquest es concentrara en dos dies, el 27 i 28 de juliol. Durant els dos dies, tota la programació tindrà lloc al Palau Comtal a partir de les 22 h. En el primer dia (dilluns 27) es realitzara una interpretació per part del Quartet de Corda de l'Orquestra de la Universitat d'Alacant amb música de Mozart, Beethoven i Dvorak. I per al dia dimarts 28, el concert estarà protagonitzada per l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la qual es trobara dirigida per Ignacio Vidal, creador del SENT-ME Cocentaina.

Cal destacar, que per al segon concert, ARAMULTIMÈDIA tindrà l'oportunitat de capturar en vídeo (encara que siga molt poquet) l'essència del SENT-ME Cocentaina i la passió amb la qual es treballa.

Per a més informació, vos deixem el programa del SENT-ME 2020.