El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença el treball per convertir les festes d'Alcoi 2018 en documental

La comissió de treball encarregada de la producció del documental sobre les festes d'Alcoi 2018
Ja s'ha constituït la comissió de treball que ha concretat aspectes de producció, així com el guió i el calendari de rodatge

La Diputació d'Alacant produeix aquest documental, dirigit per Domingo Rodes i sota la producció executiva de Joan Vicent Hernández. Quan estiba acabat es presentarà a certàmens nacionals i internacionals de cinema.

Ja s'ha constituït la comissió de treball que s'ha d'encarregar de la producció d'un documental sobre les festes de Moros i Cristians d'Alcoi, i que es rodarà durant la trilogia d'aquest any, 2018. El projecte naix de la Diputació d'Alacant, i el Palau Provincial ha acollit la reunió en la qual ha participat el diputat de cultura César Augusto Asencio, l'alcalde d'Alcoi Toni Francés i diferents representants de l'Associació de Sant Jordi

En aquesta primera reunió s'han concretat diferents aspectes tècnics i detalls de producció, així com calendari de rodatge i guió. Domingo Rodes serà l'encarregat de la direcció del documental, sota la producció executiva de Joan Vicent Hernández, tots dos membres del departament d'Imatge de la Diputació d'Alacant.

La gravació serà durant les festes del 2018, i des de la Diputació asseguren que una vegada estiga acabat es presentarà a tots els alcoians en un acte públic, i es presentarà a certàmens nacionals i internacionals de cinema per a la seua promoció. També es distribuirà entre els mitjans de comunicació per a la seua difusió.