El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la III Edició del Festival de Guitarra José Luis González

Joan Aracil i Raül Llopis a la presentació de la III Edició del Festival de Guitarra José Luis González / Ajuntament d'Alcoi

Aquest festival començarà el dia 21 de març i finalitzarà el dia 14 d'abril

Per tercer any consecutiu se celebra el Festival de Guitarra José Luis González, organitzat per "Asociación José Luis González. Amigos de la guitarra de Alcoy". Un esdeveniment musical que durarà des del dia 21 de març fins al 14 d'abril que dignifica la figura d'aquest important guitarrista alcoià. Durant activitats programades s'escoltaran diferents gèneres musicals com el clàssic, el jazz o flamenc.

La programació d'aquest any comença el dijous 21 de març a la Cafeteria Casablanca a les 20.30 h. Un concert del grup de jazz El Mussol, serà l'encarregat d'iniciar una programació que continuarà el diumenge 24 de març amb representació de diferents guitarristes alcoians que actuaran a les 12 del migdia a la capella de l'antic asil. Per a finalitzar les activitats del mes de març, el dijous 28 de març a les 20.00 h, al CADA "Guisax Duet" realitzarà un concert en el qual es farà una combinació de música clàssica i jazz.

Haurem d'esperar fins dimecres 10 d'abril per a continuar amb la programació, i és que es realitzarà un vídeo fòrum al Buykafé sobre el documental "La Catedral de les sis cordes", que destaca la figura de la guitarra a la província d'Alacant i al guitarrista José Luis González. El divendres 12 d'abril a les 19.30 h tornarem a gaudir d'aquest instrument de la mà del reconegut guitarrista Carlos Piñana, que serà l'encarregat de donar un estil més flamenc a aquest festival. 

Per a finalitzar aquesta edició, Rafael Sala, alumne de José Luis González, farà un concert de guitarra romàntica i guitarra barroca que tindrà lloc el 14 d'abril a les 12.00 a la capella de l'antic asil. A més, també donarà un seminari i una masterclass a alumnes del conservatori.