El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la pretemporada per a tots els equips del Nou Bàsquet Alcoi

Cadet femení en el primer entrenament de la temporada

En total aquesta temporada hi haurà 12 equips federats, dels quals 7 són masculins, 4 femenins i un aleví mixt, a més dels quals es formaran en els Jocs Esportius amb els 7 col·legis convinguts.

Aquest dilluns per la vesprada, el Nou Bàsquet Alcoi va donar el tret d'eixida a la temporada 2021-2022, unint-se d'aquesta manera, tots els equips al Sènior Masculí d'Autonòmica que va començar la setmana anterior.

Nova temporada amb la mateixa il·lusió. Els jugadors i jugadores han tornat molt motivats i amb ganes. Després d'una temporada atípica marcada per l'aturada provocada per la Covid, esperen viure aquesta temporada amb la major normalitat possible, no obstant això, continuen complint tal com han fet sempre amb tota la normativa sanitària vigent, la qual cosa ha propiciat que no s'haja transmés ni un sol contagi entre membres dels equips.

En total aquesta temporada hi haurà 12 equips federats, dels quals 7 són masculins, 4 femenins i un aleví mixt, a més dels quals es formaran en els Jocs Esportius amb els 7 col·legis convinguts.

Cal ressaltar que el Mútua Llevant Nou Bàsquet Alcoi sènior femení que milita en Primera Nacional, que és l'equip femení de la ciutat que milita en una categoria més alta, continuarà dirigit per Lirios Rovira i Toni Aracil. Ha renovat gran part del bloc de la passada temporada, amb un conjunt en el qual s'uneix l'experiència amb la joventut d'algunes jugadores, un grup en el qual totes comparteixen la il·lusió per disputar i gaudir en aquesta pròxima temporada. En l'equip continuen: Almudena Tárraga, Laura Hernández, Cintia Cantó, Ana Pedrós, María Colomina, Ariadna García, Cristina AguileraLirios Rovira i torna a les pistes la canterana María Cantó. Igualment, cal assenyalar que hi ha algunes jugadores a prova per a acabar de completar la plantilla.

L'equip disputarà la Lliga Valenciana, una competició en la qual s'assegura jugar tres partits per a entrar en rodatge, practicar l'entrenat i començar la lliga amb ritme de partit. La primera trobada el tindrà el cap de setmana del 12 de setembre. Estan a l'espera de saber el calendari i els rivals.