El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la rehabilitació de l'Illa de Rodes

El projecte en total suposarà una inversió de 12 milions d'euros. Ha començat el primer de tres projectes, la rehabilitació i reconstrucció de part dels edificis, amb una inversió de 7 milions d'euros.
 

La previsió és que per a mitjans de 2023 estiga en funcionament part del complex.

Aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació a l'Illa de Rodes, amb un pressupost de 7 milions d'euros i una durada aproximada de 28 mesos. Es respectarà i conservarà gran part de la façana així com diferents elements que ajuden a mantindre l'esperit del complex industrial que va ser. En les obres de rehabilitació es preveu que treballen vora 250 persones.

En el vídeo, l'alcalde d'Alcoi Toni Francés detalla els diferents usos que tindrà l'Illa, com espais socials i culturals per al barri, una ampla sala per a convencions i trobades, o una zona per a empreses tecnològiques. També parlem amb els responsables del projecte, l'UTE Re_Civic, i amb els responsables de l'obra, l'UTE formada per Eladio Silvestre i Víctor Tormo.

Aquest és el primer de tres projectes que completaran l'Illa de Rodes. Els altres dos són el Centre de Turisme d'Interior i un edifici per a dependències municipals, que es preveu es liciten d'ací poc. En total, els tres projectes suposaran una inversió de 12 milions d'euros, i es preveu que al llarg de dos anys treballen en totes les obres vora 400 persones.