El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la segona volta per a Unión Alcoyana FS

@PSTFotografia
Jugarà a la pista del Novelda

Amb el precedent del 6-4 en el primer partit de lliga davant un equip que, encara que acabava d'ascendir, se sabia que anava a donar molta guerra per la plantilla que havia confeccionat. Els de Pascual Sepulcre van començar amb quatre derrotes el campionat, però després aconseguiren quatre victòries i ara encadenen dues derrotes més.  El conjunt del Vinalopó té eixes dos cares. Això significa que Unión Alcoyana FS haurà de fer un partit molt complet si no vol tornar de buit de Novelda.

Javi Silvestre ja podrà comptar amb més fons d'armari a la banqueta i els nou efectius de la citació li donaran més opcions. Mauro és novetat respecte a la Vila i Iñaki que, encara en plena readaptació, ja va disputar alguns minuts per a ajudar als seus companys, tornarà a formar part de la convocatòria. Per la seua banda, Carlos encara està recuperant-se del seu trencament fibrilar. 

Iniciar la segona volta de la competició en bon peu és vital. Unión Alcoyana FS és un clar aspirant a estar en la zona alta de la taula. Les claus del duel passen per  contrarestar la intensitat i agressivitat en l'eixida de baló del Novelda, així com ser molt intensos i seriosos davant la bona estratègia local. L'efectivitat cara a porta també serà decisiu.