El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la Setmana Modernista d'Alcoi, amb la implicació de vora 50 entitats, associacions o comerços

Entrevistem a la regidora de turisme Lorena Zamorano qui valora que cada any se sumen més entitats. A més ens dona l'oportunitat de conéixer la història i personatges alcoians, enguany al pintor Laporta: "la Fira ens permet deixar de pensar en els personatges com a noms de carrers".

Comença la Setmana gran del Modernisme a Alcoi. Este mes de setembre ja s'han inaugurat exposicions sobre Laporta, el protagonista enguany, però és este dilluns 19 de setembre quan s'inicia l'agenda que fins al pròxim diumenge ens portarà danses, exposicions, xarrades, pel·lícules, recreacions i diversos actes solidaris.

A partir de hui, el comerç alcoià, sobretot al centre de la ciutat, ambientaran els seus aparadors. I a les 19 hores es descobrirà el cartell de la Setmana Modernista. Al llarg de tota la setmana hi ha conferències, cinema o tallers de barrets i tocats.

La majoria dels actes es concentren el cap de setmana. Després del pregó divendres 23 de setembre a les 19 hores tindrem cercavila i Vals. I dissabte s'inaugura la Fira Modernista a la Glorieta. A partir d'ací escenificacions diverses com la recreació d'un duel a pistola, el pícnic modernista, balls populars, desfilada scout, i molt més. Açò és tan sols una pinzellada, però pots consultar l'agenda completa ací.

Una ampla programació gràcies a la col·laboració d'entitats, associacions, comerços o empreses que col·laboren, i que sumen ja quasi 50. Ens ho explica en l'entrevista la regidora de turisme Lorena Zamorano.