El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la VI edició de la Ruta de Contacontes de la Mancomunitat de l´Alcoià i el Comtat

Cartell VI Ruta de Contacontes

Aquest 6 de juliol comença a Millena la Rutade Contacontes organitzada per la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat i la Coordinadora pel Valencià i arribarà a tretze municipis de les comarques entre el mes de juliol i principis d´octubre

Enguany, la ruta d´espectacles complix la seua VI edició i arribarà a tretze municipis de les comarques entre el mes de juliol i principis d´octubre. Les actuacions consistiran en rondalles i llegendes per a  tota la família  i tindran una duració d´una hora aproximadament. 

Les històries tradicionals serán transmeses per narradors orals de gran prestigi com Almudena Francés, Sílvia Colomer, Eva Andújar, Lluís Abad, Carles Llinares, Jordi Carbonell o Lorena Comín. 

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat i responsable de l'àrea de cultura, destaca la importància d'aquesta programació perquè “a més d’una proposta d’oci per a tota la família als municipis, la Ruta de Contacontes fomenta l’ús del valencià i la transmissió d’històries tradicionals que formen part del patrimoni de les comarques”

Per una altra banda, des de la Coordinació pel Valencià, Francesc Gisbert recorda que es tracta d'una activitat de gran èxit i participació, gràcies a la qual grans i menuts poden gaudir de la màgia de les històries.

Per a gaudir dels espectacles no farà falta cap inscripció o reserva prèvia. Es podrà accedir lliurement als contacontes, encara que l´aforament i les mesures de seguretat estaran controlades en tot moment d´acord amb la normativa vigent. 

 

PROGRAMACIÓ RUTA DE CONTACONTES 2021

 

6 de juliol, 19.30 h. Plaça de l’Ajuntament, MILLENA. 

25 de juliol, 20 h. Jardí de Santos, PENÀGUILA.

27 de juliol, 20 h. Plaça Major, BENIMARFULL.

8 d’agost, 20 h. Plaça de l’Assut, AGRES.

13 d'agost, 20.30 h. Plaça Major, GORGA.

19 d’agost, 19 h. Parc Públic, ALCOLEJA.

20 d’agost, 20 h. Placeta Enric Valor, BENIARRÉS.

21 d’agost, 20 h. Plaça de l’Església, BENASAU.

28 d’agost. Benàmer, MURO. Hora per determinar.

12 de setembre, 12 h. Parc de l’Assut, ALFAFARA.

18 de setembre, 18 h. Poliesportiu. L’ALQUERIA D’ASNAR.

24 de setembre. ALCOI. Ubicació i hora per determinar.

3 d’octubre, 12 h. Parc Vila Rosario, BANYERES DE MARIOLA.