El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la votació dels pressupostos participatius: "Les propostes naixen del poble i son per millorar Alcoi"

Segons Sanjuán, la majoria de propostes s'han fet al voltant de l'accessibilitat, l'esport, la millora de l'alberg caní o aconseguit un Alcoi més net i sostenible.

Aquest 9 de desembre ha començat la fase de votació de la 5a edició dels pressupostos participatius d'Alcoi. La majoria de les propostes, tant d'inversió com de despesa corrent, s'han fet al voltant de l'accessibilitat, l'esport, la millora de l'alberg caní o aconseguit un Alcoi més net i sostenible. Fins al 22 es poden votar les propostes, tal com ha informat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, a ARAMULTIMÈDIA.

Als pressupostos participatius poden votar aquells que són majors d'edat i que estiguen empadronats a Alcoi a data d'1 d'octubre de 2019. La votació pot ser presencial o online a alcoiparticipa.com. Les votacions presencials es poden fer als centres de majors, les biblioteques, el Centre d’Esports i SIAC (registre). Seran finalment, 33 propostes les que la ciutadania podrà seleccionar, 23 d’inversió i 10 de despesa corrent amb un pressupost total de 400.000 euros.


La regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán, destaca el compromís de les alcoianes i alcoians per seguir millorant Alcoi: "Després de cinc anys, els pressupostos participatius a Alcoi estan consolidats, fet que es demostra amb les múltiples propostes que les nostres veïnes i veïns han realitzat al llarg d’aquesta campanya, i amb la mobilització social que hi ha hagut per avalar les propostes. Un sistema que estrenem enguany, els avals, i que ha donat molt bon resultat. Cal destacar que tenim una ciutadania compromesa en aportar solucions, ara toca votar aquestes millores, demostrant que la participació és important i que entre totes i tots, segur que farem d’Alcoi la ciutat que ens mereixem".