El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença la 9.5 Mitja Marató d'Alcoi, la més solidària de la història

Ja pots inscriure't i participar en la Mitja Marató Alcoi. Serà atípica en el seu format, però més solidària que mai. Tota la recaptació anirà per a Creu Roja i amb només 2 euros ja es pot col·laborar.

Tota la informació sobre la 9.5 Mitja Marató Alcoi la podeu consultar a aquest enllaç. La recaptació de l'esdeveniment ve de dos tipus d'aportacions. La primera serà gràcies a tots els participants de la carrera, que amb la seua aportació mínima a partir de 2 euros per a les modalitats no competitives, i de 5 euros per a les competitives, realitzen la seua inscripció a la causa (podent ser aquesta aportació major, es podrà indicar en la plataforma d'inscripció la quantitat). Deixem un video amb una de les curses que s0ha fet aquest matí de dissabte 19 de desembre.

Segons apunten des de l'organització, "aquest esdeveniment que ens motiva a dur a terme una activitat sana i esportiva que ajuda a trobar-se millor físicament i almenys, durant una estona, ens faça oblidar els moments no tan bons viscuts en aquest 2020, i com no l'ajuda més que justificada a la causa".