El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença l’actuació per convertir la pista 2 de Caramanxel per a la pràctica de futbol sala

Aquesta actuació va ser la més votada en els pressupostos participatius 2020.

Va substituir-se la gespa actual per una nova i va a convertir-se en un camp per practicar futbol sala, voleibol i handbol.

Aquest dimecres han arrancat les obres d’adequació de la pista 2 del poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat.

Aquesta actuació va ser la més votada en els pressupostos participatius 2020. L'obra va ser adjudicada a MONDO IBERICA, S.A.U.. per 103.008,26 euros (IVA INCLÒS) i el termini d'execució és de 2,5 mesos.

Va a substituir-se la gespa artificial deteriorada per una altra que complisca amb la normativa sobre instal·lacions esportives i d'esplai (NIDE) i la conversió d'aquesta pista de dimensions de 46,20 X 23,10 metres en camp de joc de Futbol-Sala, Handbol i Voleibol. També es millorarà la graderia.

Amb aquest canvi sumat al qual va tindre lloc en 2019 les dues pistes del poliesportiu estaran en perfecte estat per a la pràctica del futbol sala.

“Aquesta actuació era molt demandada i necessària, per fi eliminem la gespa d'aquest poliesportiu, una superfície que mai degué instal·lar-se i ara tindrem dues pistes aptes per al futbol sala”, ha destacat el regidor d'Esports, Alberto Belda.