El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença un nou cicle de tres exposicions a Alcoi fins a finals de juliol

Cartell de l'expo de la Llotja de Sant Jordi
Maure Pastor l'ha iniciat amb 'Construccions Humanes, diàleg creatiu de: Tere H. Paso i Artur M. Paso'

Aquest dimecres 6 de juny a les 20 h s'inaugura la segona de les exposicions al Centre Cultural Mario Silvestre. Jaume Pérez presenta 'L'esbós de l'essència'. La tercera i última exposició del cicle alcoià serà a la Llotja de Sant Jordi. Aquesta serà inaugurada el dijous 7 de juny a les 20 h i l'encarregat de portar l'art serà Josep Crespo Colomer amb 'Passió per la fotografia'

La Càtedra Antoni Miró de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Alcoi, juntament amb altres col·laboradors, inicien un nou cicle de tres exposicions. La primera d'elles ha sigut inaugurada al Cassal Ovidi Montllor. Aquesta és de Maure Pastor i s'anomena 'Construccions Humanes, diàleg creatiu de: Tere H. Paso i Artur M. Paso'.

Aquest dimecres 6 de juny a les 20 h s'inaugura la segona de les exposicions al Centre Cultural Mario Silvestre. Jaume Pérez presenta 'L'esbós de l'essència'. La tercera i última exposició del cicle alcoià serà a la Llotja de Sant Jordi. Aquesta serà inaugurada el dijous 7 de juny a les 20 h i l'encarregat de portar l'art serà Josep Crespo Colomer amb 'Passió per la fotografia'. Les tres exposicions es podran veure fins a finals de juliol.