El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença un nou curs presencial a l'EASD d'Alcoi segur i adaptat a la Covid-19

Inici de clases amb control de temperatura / EASD Alcoi

A cada hora hi ha un torn d'entrada, tant per a cicles formatius com per als ensenyaments superiors.

Els estudiants de l'Escola d'Art Superior i Disseny d'Alcoi (EASD Alcoi) assisteixen de forma presencial a les seues classes. Durant tot moment se segueixen tots els protocols de salut necessaris. Entre el 28 i 29 de setembre han començat les classes. Asseguren que "l'equip directiu així com els diferents departaments i professors han treballat molt aquests últims mesos per a poder garantir, en la mesura de les seues possibilitats, la incorporació dels alumnes a l'escola, intentant que la presencialitat siga segura".

L'EASD d'Alcoi també enceta el curs amb classe presencial. Així aquest matí han sigut els grups de primer dels cicles d'il·lustració, gràfica publicitària, animació i APGI els primers a arribar al centre a les 9:00 del matí. A cada hora hi ha un torn d'entrada, tant per a cicles formatius com per als ensenyaments superiors.

El protocol establit és que cada hora hi ha un torn d'entrada, tant per a cicles formatius com per als ensenyaments superiors. Aquest dimarts 29 de setembre continuarà aquesta incorporació per grups, com a mesura per a evitar aglomeracions i perquè siga possible la distància social.