El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença un setembre ple de festa a l'Alqueria d'Asnar

Festes d'Alquieria d'Asnar 2016 / AM

Si cal destacar alguna de les activitats més importants, caldria nomenar la inauguració del museu Bambú, el divendres 13 de setembre a partir de les 19:30.

L'Alqueria d'Asnar comença un setembre quasi res ple amb la Festa de les Fadrines i els Fadrins (6 i 7 de setembre), Setmana Cultural (12, 13, 14, 20 i 21 de setembre) i Festes Patronal (del 27 al 30 de setembre).

L'alqueria d'Asnar comença un setembre ple d'activitats i sorpreses per a començar a celebrar les diferents festes que celebraran durant tot el mes de setembre, entre les que podrem torbar La Festa de les Fadrines i els Fadrins, la Setmana Cultural i les Festes Patronals.

Pel que fa a la Festa de les Fadrines i els Fadrins (6 i 7 de setembre) i la Setmana Cultural (12, 13, 14, 20 i 21 de setembre), estaran repletes de diferents esdeveniments en el que el cinema, la música i inclús la gastronomia estaran molt presents. Però si cal destacar alguna de les activitats més importants, caldria nomenar la inauguració del museu Bambú, el divendres 13 de setembre a partir de les 19:30. Museu en el qual ARAMULTIMÈDIA ha tingut l'oportunitat d'assistir per a conéixer tots els seus secrets i curiositats, podent mostrar-vos-ho en un vídeo inèdit.

Festes Patronals

 

Divendres, 27 de setembre

Per al primer dia, estarà principalment centrat en la pilota valencià; el volteig de campanes, la qual anirà acompanyada de la traca i la Cercavila, i un ball a càrrec de l'Orquestra Eufòria.

Dissabte, 28 de setembre

El gran dia que tots esperem, a partir de les 18:30 tindrà lloc l'Entrada de Moros i Cristians, i després, a les 00:00, tindreu l'oportunitat de rebre al DJ Santi Bartomeu.

Diumenge, 29 de setembre

A les 11:45 té lloc l'ofrena de flors a Sant Miquel Arcàngel; a la 13:00 la Processó en honor al patró Sant Miquel; a les 20:00 un passeig a càrrec de la Filà Verdugos, i per a finalitzar el dia, a les 22:00 una barbacoa popular.

Dilluns, 30 de setembre

I per a finalitzar les festes, a les 10:00 el volteig de campanes; a les 11:00 la gran fira per als xiquets a la plaça del País Valencià; 12:00, una solemne missa en honor a Sant Ramon Nonat; 15:00, una paella per a tots, i per a donar per finalitzada les Festes Patronals, a les 18:00 una bona xocolatada.

Si esteu interessats en alguna de les activitats o festes que us presenten, vos facilitem la programació oficial de setembre de l'Alqueria d'Asnar.