El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen els concerts de nadal de Crescendo Escola amb la creació de la Beca Musical Rotary Club Alcoi Font Roja

El primer concert serà a les 11 del matí, el segon serà divendres 21 de desembre a les 19 h en el Col·legi La Salle i el dissabte 22 a les 19 h tindrà lloc el tercer concert al Centre Cervantes Jove (CCJ).

Ha arribat el moment dels concerts de música de Nadal de Crescendo Escola que començaran el pròxim 15 de desembre a la Filà Realistas.

Crescendo Escola de música inicia els seus concerts de Nadal i en el primer dels concerts, el dels alumnes del mètode Suzuki i Percussió Infantil que serà dissabte 15 a la Filà Realistas, es recaptarà fons per a la creació d'una beca musical per al curs 2019/2020, en virtut de l'acord establit amb Rotary Club Alcoi Font Roja (RCAFR).

Aquest primer concert serà a les 11 del matí, el segon serà divendres 21 de desembre a les 19 h en el Col·legi La Salle i el dissabte 22 a les 19 h tindrà lloc el tercer concert al Centre Cervantes Jove (CCJ).

La Beca de la qual parlàvem abans, la Beca Musical RCAFR la rebrà un dels alumnes de Crescendo sense recursos per a fer front al cost del curs i que demostren projecció acadèmica suficient i actitud de superació.

Si vols assistir al primer concert, l'aportació a efecte benèfic serà de 3 euros. Els tiquets es podran aconseguir en l'entrada del concert de la Filà Realistes.

A més cal destacar que es pot participar amb la Filà 0 en el compte corrent ES42 2100 4273 5122 0015 8735, assenyalant el concepte ‘Beca formativa RCAFR’.

Les altres dues audicions, la de La Salle i la del CCJ tindran l'entrada lliure, encara que també es convida als assistents a participar de la Fila 0.