El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen els preparatius per a la Mitja Marató d'Alcoi

Presentació Mitja Marató d'Alcoi 2019 / AM

La Mitja Marató d'Alcoi tindrà lloc el diumenge 15 de desembre, a partir de les 10:30.

Cada any Alcoi té l'oportunitat de ser un dels llocs on es realitzen una de les curses més importants a escala autonòmica, convertint-se també en una de les últimes curses que es fan a escala competitiva durant l'any, encara que qualsevol pot apuntar-se per gust.

I aquesta cursa no pot ser un altre que la Mitja Marató d'Alcoi, que ja presenta el seu cartell i ha mostrat les diferents característiques i novetats que s'han aplicat per a aquest any. Cal dir que l'esdeveniment tindrà lloc el 15 de desembre, iniciant la marató a partir de les 10:30.

Durant la presentació, un dels principals punts a tractar ha sigut el cartell, el qual està inspirat en un moment concret dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en el que dos atletes entropessaren, però gràcies ala seva companyonia i valors esportius, les dos van ajudar-se per tal d'arribar al final de la meta, i encara que quedaren ultimes, els jutges les classificaren a la final pel seu esperit olímpic.

Com cada any, dins de la mitja marató hi trobem diferents tipus de curses: Mitja Marató (21.097?m), majors de 18 anys; Marxa Caminants (5.500?m); Quarta Marató (10.548?m); Media Relevos i una Micro Marató.

Pel que fa al circuit, aquest serà igual al de l'any passat, amb l'oportunitat de córrer per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat d'Alcoi.

Per a tots els que estiguen interessats, durant aquest dimecres 17 obriran les d'inscripció.

">

Cal destacar que cada any va en augment, tant, a l'any 2018 es va aconseguir la xifra de 1.609 inscrits. I segons els organitzadors, la meta d'arribar als 2.000 sempre ha estat present.

A més a més, els participants tindran l'oportunitat de guanyar un premi en metàl·lic de 250 euros per persona, però solament si aquests aconsegueixen superar els records que s'han obtingut a les curses. Per ara, en la marató 1/2, en masculí es troba Andrés Mico amb 1:08:52, i en femení, Neus Mas Manchón, amb 1:24:08, i en la marató 1/4 al masculí, Khalifa Zarhnoun en 33:45, i en femení Lorena Rodríguez, amb 38:53.

Tot açò no seria possible sense l'organització tant del club d'atletisme Alcoi i els seus associats, o pel patrocini i col·laboració d'Unión Alcoyana, l'Ajuntament d'Alcoi i altres patrocinadors.