El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les activitats de la VIII Setmana de la Salut a Alcoi, Cocentaina i Ibi

Cartell
Els esdeveniments es duran a terme els dies 28, 29, 30 i 31 de maig i 1, 2 i 7 de juny

 La VIII Setmana de la Salut que se celebra a Alcoi, Cocentaina i Ibi, comença amb contacontes en col·legis de primària, tallers, taules informatives i moltes activitats més.

L'octava edició de la Setmana de la Salut té programades diverses activitats durant els dies 28, 29, 30 i 31 de maig i 1, 2 i 7 de juny.

El dia 28, 29 i 30, en col·legis de primària d'Alcoi, Cocentaina i Ibi, els alumnes podran gaudir de contacontes, comptant amb els alumnes de TASOCT del CIP FP Batoy. En aquest últim, es representaran els contes ‘Nicotín i el yayo’ de Txutxi Vegas i ‘Així és la vida’ d'Ana Luisa Ramírez i Carmen Ramírez.

A més el 28 a les 18.00 h tindrà lloc el "Taller alimentació saludable amb degustació" amb la col·laboració del Restaurant La Masia, d'Álvaro Martínez i amb Ana Garcia, Naturòpata del centre ASSERENA Centre de Teràpies. Si vols assistir, es necessària la inscripció i es farà un donatiu de 2 € que es destinaran a SOLC.

El dia 29 de maig a la vesprada està programat el "Taller d'ajuda mútua per a pacients masculins".

Per acabar el mes de maig, en horari de 9,30 a 13 h en Mercadona de S.Rosa, hi haurà una taula informativa pel Dia sense fum.

Comença'n el mes de juny, el dia 1 de matí en Solc-Alcoi tindrà lloc el taller "Riure i humor contra l'estrés" i si vols anar, i no eres soci, cal pagar 10 €.

El 2 de juny es podrà gaudir de l’Excursió al naixement del Riu Vinalopó i per al 7 de juny, a benefici de Solc, hi haurà una MASTER CLASS solidària de Zumba en Ben Gym.

Tot no acaba ací, perquè està prevista altra activitat a Ibi, però encara no s’ha anunciat quina serà.