El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les festes de la Partida de Barxell

Imatge de Guillem Torres de l'ermita de Barxell / http://guillemtorres.blogspot.com.es

No dubteu en consultar la programació de festes per a conéixer al complet totes les activitats presentades.

La Partida de Barxell comença les seues festes, des del 6 fins al 8 de setembre, amb música, dansa i molta festa.

Les vacances s'han acabat per a molts, però encara que és hora de tornar a la rutina, la Partida de Barxell ens prepara unes festes per a acomiadar-nos de les vacances de la millor manera possible. Les festes que ens tenen preparades tindran lloc des del 6 fins al 8 de setembre, dies en què la música, la dansa, concursos i molt menjar, estaran presents.

Divendres 6

Possiblement el dia més tranquil, en el que es podrà assistir a una missa que tindrà lloc a l'escola en sufragi als difunts de la partida, i vora les 20.30 h, la retreta, en la que si assisteixen xiquets i xiquetes, aquests rebran un fanal.

Dissabte 7

Aquest segon dia començarà un poquet més tard, cap a les 14 h, iniciant amb el volteig de campanes i una carrera infantil. A les 17.30 h, les cucanyes populars, i ja entrats a la nit, a partir de les 21.30 h es realitzarà el superat popular, en el que tots els assistents obtindran un tros de coca de tomaca i farina, vi, casera i olives. A més a més, durant el sopar la gent podrà participar en un concurs, tenint com premi un pernill.

Diumenge 8

Per a l'últim dia, a les 9 h començarà la 'despertà'; a les 12 h una ofrena floral, i seguidament, a les 12.30 h, una solemne missa en la qual a continuació, se celebrara un concurs de la carrera pedestre, tenint l'oportunitat de guanyar diferents premis en el cas que quedeu entre els primers.

I per a finalitzar el dia i les festes, a les 20 h se celebrara la tradicional processó general, entonant ja al final l'himne en honor a Sant José i Sant Isidro com punt final.

Si esteu interessats, no dubteu en consultar la programació de festes.