El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les Festes d'Hivern d'Ibi

Foren declarades d'Interés Autonòmic l'any 2009

Com cada any, en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia, tenen lloc els actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització. La presentació de la revista Enfarina’t i la inauguració de Expo-Festes són elements ja consolidats.

Com cada any, en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia, tenen lloc els actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització. La presentació de la revista Enfarina’t i la inauguració de Expo-Festes són elements ja consolidats.

L'exposició que l'Arxiu Municipal prepara per aquestes dates està dedicada als Reis Mags, incorporant en la mateixa els cartells presentats en el I Concurs de Cartells de Reis Mags d'Ibi. Quant a Enfarina't, ha arribat al número 13.

Segons el regidor de Festes i Tradicions, Luis Vicente Martí, "les Festes d'Hivern d'Ibi van ser declarades Festes d'Interés Autonòmic l'any 2009". A més, convida a tots els iberuts a participar en tots els actes. Fins els 6 de gener Ibi gaudirà de les seues Festes d'Hivern.