El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les II Jornades de Mediació d'Alcoi al CIP FP Batoi

La jornada de clausura, el 14 de març, es durà a terme a l'Àgora amb un «World Café» a càrrec de les ponents Isabel Leal, Sensi Antón i Natividad Rodríguez.

De l'11 al 14 de març en horari de 16 h a 20 h Alcoi acull les II Jornades de Mediació organitzades per l'Ajuntament en conjunt al CIP FP Batoi. Tot al vídeo.

Dia rere dia ens enfrontem a conflictes que hem de solucionar, tant en el treball com al carrer o l'escola; des del «bullying» fins a algun problema intern per a solucionar. Per a tractar-los necessitem la mediació, saber com i quan actuar per a arribar a la solució adequada. Així que tan necessària és aquesta ferramenta que l'Ajuntament d'Alcoi, amb el CIP FP Batoi, han apostat per la resolució de conflictes en aquesta segona edició de les Jornades de Mediació dirigides, en part, al terreny laboral i educatiu.

Aquest dilluns 11 han donat el tret d'eixida amb dues sessions paral·leles, unes enfocades a professionals i professorat, i altres a alumnes. Per als alumnes, el teatre ha sigut el protagonista amb una representació, a càrrec del Grup de Teatre l'Espardenya, sobre una situació de conflicte que després els alumnes devien debatre per a arribar a conclusions i extrapolar-les als conflictes de l'escola.

       

ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb la professora, i uns dels pilars fonamentals d'aquestes II Jornades de Mediació, Mónica Cortés per a conéixer tots els detalls. Tota la informació al vídeo.