El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les millores en el parc de la Font de l'Horta d'Alcoi

Comencen les millores en el parc de la Font de l'Horta d'Alcoi / Ajunt. Alcoi
Aquestes actuacions s'emmarquen dins de les millores de tots els parcs de la ciutat

S'estan duent endavant obres per a millorar diferents parcs de la ciutat d'Alcoi. Recentment s'han adequat quatre i ara s'ha començat amb el parc de la Font de l'Horta.

Comencen les obres en el parc de la Font de l'Horta d'Alcoi, que s'emmarquen dins de les actuacions per a millorar els parcs de la ciutat de la mà de la regidoria d'Obres i Serveis.

Recentment s'ha adequat el parc de la plaça Pintor Gisbert, conegut com 'El Parterre', el passeig de Cervantes, el parc infantil de Batoi i la zona de jocs infantils del vaixell, al llit del riu.

Ara, les actuacions previstes per al parc de l'Horta consistiran a realitzar uns treballs de millora de la vegetació existent en el Parc, demolició del paviment bituminós degradat existent en la zona per als vianants, realitzar uns escocells a l'arbrat existent en la zona a pavimentar, pavimentar amb formigó imprés la zona per als vianants del parc que s'actua amb color i col·locar en la part superior al costat del carrer Pintor Cabrera uns aparells per realitzar exercicis físics, alguns d'ells adaptats. Tot axó es farà en 60 dies laborables.

Aquestes actuacions s'han pressupostat en 46.661,23 euros adjudicats a Excavaciones Rafa Coll, S.L. per 41.528,49 euros, el que suposarà un estalvi de més de 5.000 euros per a l'ajuntament.

Jordi Martínez, regidor d'Obres i Serveis, diu que "seguim millorant els parcs de la nostra ciutat, i en aquest cas en concret els veïns tindran una gran millora, no només amb les obres al parc, sinó amb tot Entença, passaran a tindre un carrer on la prioritat seran els vianants, una reivindicació de molts anys, que en poc temps serà una realitat".