El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les obres per a condicionar el solar del forn Morú a Alcoi

Comencen les obres per a condicionar el solar del forn Morú a Alcoi / ajuntament d'Alcoi
S'habilitaran 19 places d'aparcament i una zona verda

Una zona verda i 19 places d'aparcament és el que tindrà el solar del forn morú en Alcoi quan acaben les obres que ja han començat.

Les obres per a condicionar el Solar conegut per l'existència d'un forn morú ja han començat i està previst que acaben a final d'any, amb un cost de 35.000 euros.

El Solar està entre els carrers Sant Joan, Barbacana, Sant Josep i Tio Caram i a més del condicionament de forn, adequat i protegit, inclourà 19 places d’aparcament en la zona més pròxima al carrer Sant Joan. I la resta del solar s’adequarà com zona verda i enjardinada.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez, ha dit que "aquesta era una zona degradada de la ciutat i abans d’un mes tindrem l’adequació acabada. A més, també està prevista la ubicació de la Comissaria de la Policia Nacional, en la seua part administrativa, a la placeta les Xiques, el que suposarà per una un augment de la seguretat que ens han demandat els veïns i una major necessitat de places d’aparcament, ja que moltes persones hauran d’anar a la Policia a realitzar diverses gestions com la renovació del DNI o passaport, entre d’altres".