El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les obres per a dotar de més seguretat i accessibilitat a l'avinguda Hispanitat

Al llarg del pròxim mes està previst que es duguen a terme una sèrie de millores a l'avinguda Hispanitat, consistents en la millora de la seguretat, l’accessibilitat, i la reducció del consum elèctric.

La millora, si no hi ha imprevistos, està prevista que s'execute en el termini d'un mes i no suposarà talls de trànsit excepte alguna jornada puntual per la construcció dels passos elevats. Conjuntament amb l'actuació està prevista també l'actuació en la bardissa i el canvi dels bancs de l'avinguda.

D'una banda, es crearan passos elevats per millorar la seguretat dels vianants, una de les demandes més sol·licitades als últims anys per part dels veïns. També es millorarà l'accessibilitat d'aquests passos, que s'il·luminaran quan un vianant vaja a creuar, tant en la part de les persones al començament del pas de zebra, com el senyal vertical, per a ser visible als conductors encara que hi haja cotxes aparcats. La il·luminació de l'enllumenat públic serà substituïda per leds, millorant el consum, la despesa i seguint apostant per una política medi ambiental a la ciutat.

Jordi Martínez, regidor d'obres, reconeix que "totes les obres són molestes" però intentaran que "siga el més ràpid possible, conscients que serà una millora important per a tots els veïns del barri de la Zona Nord".