El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les reformes del Romeral i Sant Vicent aprofitant la suspensió de classes

Obres en el CEIP Sant Vicent
  • El regidor  Alberto Belda reconeix que "s'està aprofitant que fins setembre no hi haurà classe per intentar avançar les obres el màxim possible". 
  • El Pla 'Edificant' està subvencionat per la Generalitat, i executat per l’Ajuntament d’Alcoi; suposarà una inversió total de més de 12 milions d’euros a la ciutat d'Alcoi.

L'absència d'educació presencial no implica que l'activitat als col·legis estiga parada. En Alcoi, les obres que contempla pla Edificant ja han començat en els centres escolars de El Romeral i Sant Vicent. Els cost de les dues actuacions és proper als 600.000 €.

La reforma en El Romeral contempla una nova sala de professors, el recobriment d'una part de la pista exterior i una nova caldera. Les obres en la sala de professors "ja estan prou avançades", segons apunten des de l'Ajuntament; l'estança tindrà una sala de reunions, una zona d’office-menjador, i una sala de presentacions amb escenari i lavabo.

La coberta de la pista exterior afectarà soles a una part, ja que "l’edificabilitat de l’edifici no permet cobrir-la completament", no obstant això, "es deixarà tot preparat per a poder cobrir-la en un futur".  El canvi de la caldera es farà de gasoil a gas, i s'espera que supose una millora en l’eficiència energètica.

Pel que respecta al CEIP Sant Vicent, es construirà una biblioteca, un magatzem per a material esportiu i es canviarà la fusteria exterior de la façana principal, renovant les finestres. Les obres de la biblioteca i el magatzem "es troben avançades i les finestres ja estan preparades per a ser instal·lades".

El regidor d’Educació, Alberto Belda, reconeix que "s'està aprofitant que fins setembre no hi haurà classe per intentar avançar les obres el màxim possible". El Pla 'Edificant' està subvencionat per la Generalitat, i executat per l’Ajuntament d’Alcoi; suposarà una inversió total de més de 12 milions d’euros a la ciutat d'Alcoi.