El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comencen les visites guiades a l'IVAM Cada amb l'exposició de 'Filant idees, teixint art'

Filant idees, teixint art / Alfredo Llorens

L'exposició tindrà lloc a parir de juliol, i es podrà anar el 6 i 13; a setembre el 7, 14, 21 i 28, i en octubre el 5, 12, 19 i 26. Sempre a les 12:00 hores.

Els anys van passant, i possiblement, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat d'Alcoi i el modernisme ha estat a l'ombra durant molt de temps, no és un altre que l'IVAM Cada Alcoi. Un edifici que ha pertangut a diferents institucions i que ha servit tant per a la part financera com cultura, ara torna una altra vegada de la millora manera, servint com a localització principal per a la mostra d'una nova exposició d'art.

L'exposició que es podrà gaudir és la que es troba sota el nom de 'Filant idees, teixint art'. Els ciutadans d'Alcoi teniu l'oportunitat d'assistir a un esdeveniment increïble i que tindrà entrada gratuïta en diferents dissabtes dels pròxims mesos. A juliol es podrà anar el 6 i 13; a setembre el 7, 14, 21 i 28, i en octubre el 5, 12, 19 i 26. Sempre a les 12:00 hores.

L'assistència va principalment dirigida per al públic adult, i per al seu accés s'haurà de realitzar la preinscripció 15 minuts abans a l'aparador d'informació, amb un aforament de 30 persones com a màxim.

Cal destacar el treball dels dissenyadors que han fet possible aquesta nova possibilitat de gaudir de l'art més conceptual fins a ser participes de visionar una obra arquitectònica dins del modernisme com és l'IVAM Cada. Entre els dissenyadors ens trobem amb Marc Brell i Laura Pastor de Clarió Recursos Lúdico-Educativos, i pel que fa a l'exposició, aquesta estarà impartida per Mari Llanos Iborra.

Recordem que des d'ARAMULTIMEDIA ja hem tingut l'oportunitat de conéixer els secrets i meravelles que ens mostra l'exposició, per això, si encara no esteu convençuts d'anar a un esdeveniment com aquest, teniu l'oportunitat de vore una petita part de la inauguració a la qual vam assistir, tot al vídeo.