El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comerç facilita un servei en línia de venda per a empreses

Els comerços interessats a implementar el servei poden posar-se en contacte amb la regidoria de comerç, a través del correu comercio@alcoi.org o el telèfon 965 537 113, per a obtenir el suport tècnic necessari.

La regidoria de Comerç d'Alcoi facilita a comerciants i empreses de la ciutat un servei en línia per ajudar a la venda dels seus productes. La ferramenta permetrà a cada usuari crear un web personalitzat.

Informen que a més d'informació rellevant, el servei permet publicar productes, promocions i serveis. Es pot utilitzar com a web principal però també pot ser complementària a la web principal si el comerç ja en disposa d'una. Pot servir per a incrementar el posicionament en cercadors i per tant les possibilitats de localització per part de possibles compradors.

Els comerços interessats a implementar el servei poden posar-se en contacte amb la regidoria de comerç, a través del correu comercio@alcoi.org o el telèfon 965537113, per a obtenir el suport tècnic necessari. També s'ofereix als usuaris, a través de la plataforma, formular consultes gratuïtes a un equip d'assessors especialitzats en comerç, així com trobar tràmits, normativa i un racó de l'emprenedor.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, reconeix que "el teixit comercial és un dels principals perjudicats per l'estat d'alarma, pel que a més de crear un directori local de negocis que ofereixen un servei especial durant la situació de confinament, també s'ofereix ara una eina per a impulsar la venda per Internet".