El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comerç, hostaleria i turisme celebraran eleccions per conèixer els seus representants en la Cambra de Comerç d'Alcoi

Enrique Rico no es presenta a la reelecció / AM
Seran els únics que han de fer eleccions

El motiu és que només poden entrar 4 membres i s'han presentat 5 en el grup de turisme, hostaleria i comerç. L'1 de març se celebraran les eleccions en la mateixa Cambra. Els 5 candidats del grup d'hostaleria, turisme i comerç són Alejandro Cerro López, María José Francés Tomás, Masía La Mota S.L.U, Nuria Moltó Moncho i Selecciones Rafael C.B.

Ja ha finalitzat el termini per presentar candidatures al ple de la Cambra de Comerç d'Alcoi. Dels 6 grups que conformen el ple, només el grup 3 (comerç, turisme i hostaleria) ha de celebrar eleccions. El motiu és que només poden entrar 4 membres i s'han presentat 5. L'1 de març se celebraran les eleccions en la mateixa Cambra. En el document adjunt sota la fotografia, es poden veure qui són els que s'han presentat.

Els 5 candidats del grup d'hostaleria, turisme i comerç són Alejandro Cerro López, María José Francés Tomás, Masía La Mota S.L.U, Núria Moltó Moncho i Selecciones Rafael C.B. Pel que fa al grup d'Indústria, s'han presentat 4 membres. En aquest cas, segons el reglament electoral, ha d'estar format per 7 components. Les 3 places vacants es cobriran mitjançant sorteig.

En la resta de grups coincideix el nombre de candidatures presentades amb el que marca el reglament de la Cambra alcoiana. A banda dels 7 d'Industria i els 5 de Comerç, turisme i hostaleria, hi ha 1 dels sectors de la construcció i la promoció immobiliària; 1 de Transport, Reparació i Recuperació de productes; 3 de serveis; i 4 d'exportació.

Després de les eleccions i el sorteig, el nou ple elegirà a un president. Cal recordar que Enrique Rico, president de la Cambra fins a l'actualitat, ja ha anunciat que no es presentaria a la reelecció.