El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comerç minorista i micropimes, protagonistes de les ajudes C'CREA plus de Cocentaina

Les ajudes es poden sol.licitar fins al 31 d'agost

Dins la notícia podeu accedir a les bases. C'CREA té 3 línies: la primera d'elles (CREA) està dirigida a la creació de noves activitats econòmiques. En segon lloc està la línia de COMERÇ I SERVEIS, que dóna suport a la innovació i la millora en el comerç local i els seus serveis. També hi haurà una línia destinada a MICRO PIMES, per a millores en la xicoteta indústria de menys de 10 treballadors

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina torna a oferir el programa d'ajudes a emprenedors. Les subvencions tenen l'objectiu de donar suport a aquelles noves activitats creades a partir de l'1 de setembre de 2017. S'entendrà com a data d'inici d'activitat la que figure en la declaració censal d'alta en el Cens d'Obligats Tributaris. Sota el logo de C'CREA, podeu accedir a les bases completes de la convocatòria en el document adjunt.

En aquesta convocatòria de 2018, les ajudes C'CREA plus tenen tres línies. La primera d'elles (CREA) està dirigida a la creació de noves activitats econòmiques. En segon lloc està la línia de COMERÇ I SERVEIS, que dóna suport a la innovació i la millora en el comerç local i els seus serveis. També hi haurà una línia destinada a MICRO PIMES, per a millores en la xicoteta indústria de menys de 10 treballadors. Les ajudes es poden sol·licitar fins al 31 d'agost.

C'CREA plus tracta d'anar més enllà del foment de noves activitats, ja que també compta amb el recent suport a activitats ja creades, tant comercials com industrials. Algunes de les actuacions que l'Ajuntament donarà suport són l'adequació i millora de la imatge comercial i industrial, la innovació, l'assistència a fires, les TIC, les certificacions de qualitat i les marques distintives, etc...

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, encapçalada per Mariona Carbonell, apunten que "el programa continua generant una grata expectació per part d'altres localitats que veuen amb bons ulls la innovació que cada anualitat presenta el projecte comú de dinamització d'economia local". L'Ajuntament també reconeix les "limitacions pressupostàries" d'una entitat d'11.000 habitants.