El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

#Comoninguna, La Española e Imaginarte llancen una campanya per a visibilitzar a les dones

Conta la història d'eixa dóna anònima però que influeix de manera determinant en la teua vida

"Amigues, mares, àvies, companyes, germanes... s'ho mereixen. Perquè totes, a la seua manera, són com cap altra". #Comoninguna és la campanya que ha llançat La Española, de la mà d'Imaginarte, per a retre homenatge a totes les dones anònimes.

La companyia publicitària Imaginarte, formada per creatius alcoians; i l'empresa també alcoiana La Española, s'han unit per a presentar la campanya #Comoninguna, un reconeixement del "talent, valor i esforç de dones úniques i especials". En les poques setmanes que està la campanya en marxa ja s'han rebut centenars de dedicatòries a dones anònimes.

"Amigues, mares, àvies, companyes, germanes... s'ho mereixen. Perquè totes, a la seua manera, són com ninguna". Així ho diuen des d'Imaginarte, des d'on han recuperat el conegut lema de La Española per a fer-li un nou gir i crear aquest particular homenatge.

Tot el món pot participar d'aquesta campanya, tan sols compartint una imatge i la història d'eixa dóna que destaca en el teu dia a dia. Pot fer-ho en qualsevol xarxa social, sempre amb el hashtag #Comoninguna. Un jurat valorarà i premiarà "l'originalitat i la força emocional de les participacions rebudes". El jurat està format per María Marte, xef amb dos estreles Michelin; la creativa i directora del Club de las Malas Madres, Laura Baena; l'escriptora Paula Bonet; la directora d'A Puntadas, Rosa Escandell; l'artista visual Yolanda Domínguez; i María José Rodríguez, vicerectora de responsabilitat social, inclusió e igualtat de la Universitat d'Alacant.

La campanya es pot seguir també a la web www.comoninguna.com o als perfils que s'han activat amb el nom @EsComoNinguna a Facebook, Instagram i Twitter.