El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compra la teua entrada per a veure 'La Viuda Alegre' de Vocemmus en el Teatre Calderón d'Alcoi

Compra la teua entrada per a veure 'La Viuda Alegre' de Vocemmus en el Teatre Calderón d'Alcoi / Vocemmus
L'obra s'estrena el 17 de desembre a les 18 h amb Ascención Padilla com la viuda

El 17 de desembre, al Teatre Calderón d'Alcoi, s'estrena l'obra de 'La Viuda Alegre' de Vocemmus a les 18 h amb actors molt il·lustres

Ja estan a la venda online o en la taquilla, les entrades per a veure 'La Viuda Alegre' de Vocemmus en el Teatre Calderón d'Alcoi, el 17 de desembre a les 18 h.

'La Vídua Alegre' es va convertir després de la seua estrena en un dels primers fenòmens de masses en l'àmbit internacional, representada en totes i cadascuna de les regions més culturalment significatives del món.

L'obra està representada per Ascensión Padilla com Ana de Glavari, la viuda, Moises Molins com el Conde Danilo Danilovich, Agatha Martínez com Valencienne i José Manuel Delicat com Camilo Rosillón.

A més, l'orquestra Simfònica d'Alcoi dirigida pel Maestro Gregorio Casasempere amb el grup Cantores d'Alcoi i ASLIPO donaran so a aquest espectacle.

De la coreografia s'encarrega Carmina Domenech, coreògrafa del cos de ball del Conservatori de Dansa d'Alcoi i el Mestre preparador serà Shlomo Rodríguez, amb l'estilisme de Gumersinda Manzano.

Aquesta obra reviu gràcies a Vocemmus concep.

Si no tens la teua entrada, pots comprar-la via online o en taquilla del Teatre.