El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís adverteix que Alcoi ha perdut 1,7 milions d'euros pel "poc interés del govern socialista"

Màrius Ivorra / AM
En concepte de l'1,5% de l'IVA Cultural

Compromís indica que "a final del juliol de 2017 ja vam advertir públicament al govern socialista que el termini per a presentar la documentació per a rebre aquesta quantitat de fons estava a punt de finalitzar. No va agradar massa al regidor Gomicia i ens va qualificar de faltar a la veritat i de poc faeners, però la realitat ens ha donat, una vegada més la raó. El govern central no ens ha concedit els fons"

La formació nacionalista de Compromís Alcoi recorda que "els alcoians hem perdut 1,7 milions d'euros per la ineficàcia del govern de Toni Francés". Segons Compromís, "el govern central ens hauria de donar en concepte de l’1,5% cultural", però el projecte que ha enviat l'Ajuntament a Madrid "ha estat desestimat".

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís a Alcoi, indica que "a final del juliol de 2017 ja vam advertir públicament al govern socialista que el termini per a presentar la documentació per a rebre aquesta quantitat de fons estava a punt de finalitzar. No va agradar massa al regidor Gomicia i ens va qualificar de faltar a la veritat i de poc faeners, però la realitat ens ha donat, una vegada més la raó. El govern central no ens ha concedit els fons".

Compromís continua atacant la gestió del govern municipal afirmant que "fer rodes de premsa presentant fotografies de projectes és molt cridaner, si més no, aquests han de ser treballats i defesos amb eficàcia, i no per complir l’expedient, com sembla en aquest cas".

En el comunicat de premsa, Ivorra conclou dient que "el sr. Toni Francés pensa que governa una ciutat en perfecte estat, ja que no se n'adona de la realitat de la nostra ciutat, on l’envelliment d’edificis i infraestructures està presentant una ciutat incomoda i difícil d'habitar".