El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi acusa el govern municipal de perdre una subvenció "per no fer la feina de despatx"

Compromís lamenta que La Sarga no haja accedit a les ajudes de cultura per no lliurar la documentació a temps
Asseguren que les pintures de la Sarga bno han accedit a les ajudes perquè no s'ha lliurat la documentació dins del termini

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra acusa el govern de "falta d'interés" i assegura que fan grans anuncis de projectes "que difícilment podem veure realitzats". Mentrestant, assegura que es perden subvencions, com les de les pintures de la Sarga, per no fer el treball de despatx a temps.

El portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, assegura que les Pintures de la Sarga d'Alcoi han perdut la subvenció de la conselleria de Cultura per als béns patrimoni de la UNESCO per no presentar la documentació a temps. Així almenys apareix en la resolució d'aquestes ajudes, i Màrius Ivorra lamenta que "Alcoi ha estat l'únic ajuntament que concorria a les ajudes que no ha aconseguit la subvenció".

Per a Ivorra, el problema és "la falta d'interés del govern municipal a l'hora de treballar pel nostre patrimoni cultural". El portaveu de Compromís considera que el govern municipal està més preocupat "en grans titulars i notícies de cara a la galeria, però després la feina més important, la de despatx, acaba sense fer-se". Així, Ivorra fa referència a la recentment anunciada intenció de l'Ajuntament i l'Associació de Sant Jordi de demanar la declaració de Bé d'Interés Cultural Immaterial, i ho compara amb altres "rodes de premsa, presentacions de plans estratègics, de macro projectes, que difícilment podem veure realitzats", mentre que "per contraposició, hem perdut subvencions per a fer tallers ocupacionals o per a contractació".