El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Compromís Alcoi afirma que el govern municipal "no veu greu" la brossa i el 'botellò' del carrer Isabel II

Imatge facilitada per Compromís Alcoi
Els nacionalistes també han preguntat per la "il·luminació deficient"

La formació que encapçala Màrius Ivorra a Alcoi ha traslladat al govern municipal les "queixes de veïns el carrer Isabel II i de la zona de Santa Anna" referents a "la proliferació del botelló a la zona".

Màrius Ivorra ha contat a ARAMULTIMÈDIA quina ha sigut la resposta del govern en comissió informativa. El portaveu nacionalista assegura que per al govern municipal "no és tan greu" el problema del 'botelló'. Altra de la reivindicació dels veïns i de Compromís és un problema "d'il·luminació deficient". Ivorra sosté que el govern els va comunicar que "la llum compleix la normativa".

“Aquest problema ni és un problema nou, ni és un problema exclusiu d’aquesta zona” comenta Ivorra, “tots tenim al cap altres zones on es fa botelló habitualment, com pot ser el parc del barri dels Clots, a la Font de l’Horta, Parterre, Romeral, Cantagallet,… És per això que reclamem uns controls més exhaustius i actuacions preventives per evitar que es generen més problemes de convivència”.