El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi asegura que algunes associacions han mostrat el seu malestar amb el govern municipal

Elisa Guillem

"A Compromís ens preocupa els comportaments de la regidora d'igualtat, que no accepta les crítiques, i mira cap altre costat dient que tot està correcte, en contra de l'opinió de les associacions".

Algunes associacions han mostrat malestar a la Mesa d'Igualtat segons afirma Compromís Alcoi. Elisa Guillem, regidora de Compromís Alcoi, asegura que “cal aïllar als feixistes i ser més contundents, amb informació, educació i un treball dia a dia amb aquestes associacions”.

A continuació podeu llegir el comunicat de Compromís Alcoi:
La mesa d'Igualtat deixa palés el seu malestar amb la regidoria

Elisa Guillem: la regidora d'Igualtat no fa be la seua tasca i diverses associacions li ho recriminen

Elisa Guillem ha declarat «Ahir en la mesa d'Igualtat va quedar palesa la manca de sintonia entre diverses associacions de l'àmbit de la igualat i la regidora Aranza de Gràcia. Nosaltres ja fa temps que estem denunciant que des de la regidoria d'Igualtat no es prenen accions decidides i contundents en la defensa dels drets de les ciutadanes i ciutadans d'Alcoi».

«La ultra dreta està agafant múscul a les nostres comarques» comenta la regidora valencianista «i la regidoria d'Igualtat es dedica a decorar carrers o balcons. Però, nosaltres pensem que cal aïllar als feixistes i ser més contundents, amb informació, educació i un treball dia a dia amb aquestes associacions però, ahir va quedar palés que açò no està passant i que existeix un gran desconeixement sobre temes d'igualtat»

La regidoria ha tardat 4 mesos a moure un dit contra l'aparició d'uns cartells feixistes, malgrat les insistents preguntes de Compromís a 3 plenaris seguits, i a hores d'ara encara no hi ha denúncia, ni s'ha informat dels passos seguits per les associacions d'igualtat que sí ho varen fer. A més, aquests cartells eren visibles a algunes zones de la ciutat fins fa poques setmanes, llançant un missatge d'odi cap a les dones i la comunitat lgtbi. «Està clar que algú no fa la seua faena» comenta Elisa Guillem.

A Compromís ens preocupa els comportaments de la regidora d'igualtat, que no accepta les crítiques, i mira cap altre costat dient que tot està correcte, en contra de l'opinió de les associacions que estan treballant dia a dia desinteressadament. Volem pensar que les dures declaracions realitzades per la regidora a xarxes socials, acusant de prepotents i dèspotes no es referisquen a les associacions que varen mostrar el seu malestar a la taula d'igualtat, associacions sense ànim de lucre. De ser així, sols evidenciarien molt poc talant per al treball de col•laboració amb les associacions i entitats de la nostra ciutat.