El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi assegura que els usuaris del transport públic no han pogut fer ús de l'autobús durant l'AlcoiRoda

Autobús / AM
"La falta de previsió del govern de la ciutat deixa tirats al carrer als usuaris de l’autobús novament aquest cap de setmana", segons la regidoria de Compromís, Begonya Domenech

Segons apunten els nacionalistes, durant el cap de setmana de l'AlcoiRoda es "va deixar sense servei d’autobús a una gran quantitat d’usuaris, que com tots els diumenges utilitzen aquest transport per fer les seues compres al mercat de Batoi o pujar al cementeri municipal. Els usuaris sense cap tipus d’informació a les parades veien passar els autobusos de llarg"

La formació de Compromís a Alcoi veu incoherències en la gestió de la mobilitat a Alcoi. Concretament en el cap de setmana del 5 i el 6 de maig amb la celebració de distintes activitats dins de l'AlcoiRoda. Aquesta activitat tenia l'objectiu de promocionar la mobilitat sostenible, el transport públic i el carril bici.

Segons apunten els nacionalistes, durant aquest cap de setmana es "va deixar sense servei d’autobús a una gran quantitat d’usuaris, que com tots els diumenges utilitzen aquest transport per fer les seues compres al mercat de Batoi o pujar al cementeri municipal. Els usuaris sense cap tipus d’informació a les parades veien passar els autobusos de llarg". Compromís també sosté que la falta d'informació sobre el transport públic es va manifestar durant les festes de Moros i Cristians.

Els de Màrius Ivorra demanen al govern municipal "major planificació i cada vegada que s’hi faça algun canvi de mobilitat pel motiu que siga, s’informe en temps als usuaris de transport públic i a tota la ciutadania".

Begonya Domenech, regidora de Compromís a l'Ajuntament d'Alcoi, assegura que "la falta de previsió del govern de la ciutat deixa tirats al carrer als usuaris de l’autobús novament aquest cap de setmana, mentre l’ajuntament celebrava una activitat per a fomentar el transport urbà sostenible a la nostra ciutat".