El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi assegura que l'estat dels contenidors d'oli usat és "lamentable" i aconsegueix la seua neteja

Oli usat / Imatge lliure

Compromís es efineix com "el grup polític que més lluita per la neteja i el medi ambient, denunciant els abocadors i fins i tot anant a netejar-los".

La formació encapçalada per Màrius Ivorra a Alcoi ha presentat un prec per demanar "la neteja urgent i substitució dels contenidors deteriorats" d'oli usat. Compromís, en paraules d'Elisa Guillem, espera que la regidoria de Medi Ambient "siga àgil i eficient per tal de solucionar aquests problemes".

Ací podeu llegir el comunicat complet de Compromís Alcoi:


Compromís Alcoi aconsegueix la neteja dels contenidors d'oli usat


El passat 4 de setembre tornàvem a exigir al regidor Sr. Silvestre, que es netejaren els contenidors d’oli usat de cuina d’Alcoi. El grup municipal Compromís tornava a demanar, al torn de “precs i preguntes” la neteja urgent i substitució dels contenidors deteriorats.


“Ja s’ha demanat en diverses ocasions però, sembla que ara per fi ens han escoltat o no han pogut allargar més la situació. L’estat d’alguns d’aquests contenidors és lamentable provocat per la brutícia, l’olor i la falta de manteniment” declara la regidora Guillem.


Fins ara hem demostrat ser el grup polític que més lluita per la neteja i el medi ambient, denunciant els abocadors i fins i tot anant a netejar-los. Aquestes accions són importants, ja que els contenidors bruts, així com els abocadors, acaben creant un problema de salubritat i de males olors per a la ciutadania.


«Continuarem denunciant aquestes situacions i esperem que la regidoria siga àgil i eficient per tal de solucionar aquests problemes que tantes molèsties causen als veïns/es com més aviat millor» finalitzar la regidora.