El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi atribueix el deteriorament de l'enramada de festes a la falta de manteniment

Una de les imatges que ha fet arribat Compromís Alcoi
Sobretot, la que es col·loca a la Plaça d'Espanya

La formació nacionalista ha difós algunes imatges que mostra el "deteriorament" de l'enramada de festes, "en especial el tram de la Plaça d'Espanya". Des de Compromís demanen que planifique i consensue el manteniment anual de l’enramada amb la resta de partits, d’ara endavant. Aquest símbol de la festa alcoiana compleix 33 anys a 2018.

Màrius Ivorra destaca que "no sols hem de preocupar-nos si hi han 'talls' a l’entrada o si el capità i l’esquadra és millor que l’any passat, si tenim festes de prestigi internacional, cal que l’ajuntament, en la part que li correspon, es preocupe de donar la imatge d'excel·lència que exigim a les nostres festes".

Compromís continua dient que "hem observat que l’enramada de festes, un element fonamental de la nostra festa, des de fa anys no està sent conservada adequadament, en especial les parts de fusta que hi ha al tram de la plaça d’Espanya. Els merlets estan fets de fusta conglomerada, i si no tenen un tractament any rere any per impermeabilitzar-los, absorbeix l’aigua i es llancen a perdre. Com a simple ullada podem observar hi han merlets molt deteriorats i altres que han desaparegut".