El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi considera "incomprensible" que l'Ajuntament no haja contactat encara amb Conselleria per les obres de l'Andreu Sempere

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra

Des de Compromís han contactat amb la conselleria, també dirigida per Compromís, i asseguren que es podrà re-delegar l'obra per a incrementar els preus i incloure les reformes que havien quedat excloses.
 

Asseguren que des de Conselleria d'Educació estan disposats a replantejar-se el projecte de l'Andreu Sempere, i insten al govern a contactar per informar-se dels passos a seguir.

Continuen les reaccions de l'oposició després de saber que el concurs per a fer les obres de remodelació de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi ha quedat desert. Des de Compromís Alcoi denuncien "la falta d'interés recurrent" del govern en aquest projecte, i consideren "incomprensible" que "una setmana després" de saber que ha quedat desert "des del govern local no s’ha posat en contacte cap persona amb conselleria per informar-se dels passos a seguir i del procediment més ràpid".

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra explica que ells sí que s'han posat en contacte amb conselleria, dirigida també per Compromís; i el Director General d'Infraestructures Educatives els ha assegurat que estarien disposats a "re-delegar" l'obra, la qual cosa donaria oportunitat a modificar els preus i també a incloure altres reformes que s'havien quedat fora, com el gimnàs. "Des de Conselleria d’educació estan a l’espera que l’Ajuntament faça la petició per començar a treballar en aquesta re-delegació del projecte de l’Andreu Sempere", assegura Màrius Ivorra.

Des del govern local, el regidor Jordi Silvestre diu que estan pendents de reunir-se amb la direcció de l'IES Andreu Sempere per a estudiar la situació. Des de l'institut també estan pendents d'aquesta reunió.