El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi continua rebutjant a Clara Pastor com a Directora de Salut Pública

Hospital Verge dels Lliris / AM

Segons Compromís, al Consell Extraordinari es va sol·licitar pels presents l'expedient de contractació de la Directora a la Conselleria de Salut pel malestar manifest i la falta d'accions als últims mesos.

La formació que encapçala Màrius Ivorra a Alcoi sosté que la Directora de Salut Pública de l'àrea de Salut d'Alcoi, Clara Pastor, provoca " l'amotinament de Sindicats i alcaldes de la comarca" pel "malestar, la falta d'informació i de directrius clares al llarg dels mesos de la COVID19 i sobretot la falta d'implicació".

Asseguren que hi ha queixes per part de sindicats i ajuntaments de les nostres comarques. Ací deixem el comunicat íntegre de la formació nacionalista:

La Directora de Salut Pública provoca l'amotinament de Sindicats i alcaldes de la comarca

El malestar, la falta d'informació i de directrius clares al llarg dels mesos de la COVID19 i sobretot la falta d'implicació de la Directora de Salut Pública, la Sra. Clara Pastor, forçaren es realitzara el passat 16 de juliol un Consell Extraordinari de Salut Pública.

Les queixes dels sindicats i d'una gran part d'ajuntaments de la comarca han estat una constant davant la falta d'implicació i presència de la directora de Salut Pública en uns moments tan delicats i importants com han estat els últims mesos amb la COVID19.

La descoordinació va aplegar fins i tot a la realització del Consell Extraordinari on es convocà a representants de tots els municipis i la mateixa Directora no va assistir presencialment al·legant motius de treball, fent una connexió per videoconferència de pèssima qualitat fet que alcaldes abandonaren la sala per la falta de respecte i serietat que mostrava la Sra. Clara Pastor a totes les autoritats allí presents. Cal recordar que la Directora no ha assistit presencialment a cap reunió durant els mesos de confinament, al·legant sempre excuses en uns moments tan importants i decisius com els que hem viscut.


Les últimes declaracions de la Directora de Salut Pública la Sra. Pastor, que també és regidora socialista a Gaianes, fent ús polític partidista de les apertures o no de les piscines municipals a diferents pobles, en quant ella per la seua responsabilitat com a màxima responsable de Salut a la comarca hauria d'estar més preocupada de la salut de tots, que de rendibilitzar vots fent crítiques a alcaldes.

Des de Compromís ja fa temps que hem expressat el nostre rebuig al nomenament de Clara Pastor com a Directora de Salut Pública de l'àrea de Salut d'Alcoi, ja que entenem que no té les capacitats i el coneixement necessari per a desenvolupar aquestes tasques i ara més, que estem a una situació de màxima preocupació i alarma per la COVID19.

Al Consell Extraordinari es va sol·licitar pels presents l'expedient de contractació de la Directora a la Conselleria de Salut pel malestar manifest i la falta d'accions als últims mesos. Des de Compromís estem a l'espera de què es realitze un concurs públic i transparent que pose al capdavant de l'Àrea a un professional amb les capacitats contrastades i suficients per a gestionar-la.