El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi critica al PP per votar en contra d'un polígon industrial públic

Plenari on el PP ha presentat la moció criticada per Compromís / Ajuntament d'Alcoi
Els de Màrius Ivorra creuen que el "suposat interés" que té el PP per la indústria és "un brindis al sol"

Els nacionalistes creuen que el PP "una visió obtusa del futur industrial de la nostra ciutat". Màrius Ivorra, portaveu de Compromís a Alcoi creu que el "suposat interés" que té el PP per la indústria és "un brindis al sol" perquè quan han governat "ni han fet el Pla estratègic, ni Parc Empresarial, ni parc tecnològic, ni PGOU, la seua visió de ciutat passava per l’especulació".

Compromís veu contradiccions en el discurs del PP a escala local i nacional, ja que "mentre a Madrid el PP amb l'alcoiana Loli Alba, tomba l'esmena als PGE de Compromís per estudiar alternatives de sol industrial a la ciutat, el dilluns passat al ple de l’ajuntament es presenten com a garants dels projectes industrials amb una moció".

Els de Màrius Ivorra apunten que "tenim un projecte clar i definit per al futur de la nostra ciutat, i passa per un planejament, on les empreses alcoianes mitjançant la creació i la innovació amb el recolzament institucional lideren el creixement i siguen motor d’atracció econòmica per als nous sectors, però açò no pot ocórrer sense comptar amb els nostres veïns de la comarca. Esta és la nostra visió, i no tenim cap problema en treballar amb qui siga per arribar acords en aquest sentit".

Segons Compromís, "si realment la defensa del futur industrial de la nostra ciutat i comarca, entrara dins de les prioritats del PP, ho tenien fàcil, defensant a Madrid la nostra esmena als pressupostos la setmana passada, però ha quedat demostrat que no és així, els fets parlen. La representant del PP al congrés Loli Alba no ha fet cap esforç ni gest per consensuar, ni per treballar l’esmena i aplegar a acords. Acords en temes que saben necessaris i urgents per a Alcoi i comarca, territori que l'ha votat com a defensora dels seus interessos".