El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi demana "actuacions urgents" a Cotes Baixes

Deixalles al polígon Cotes Baixes.

Compromís Alcoi portarà les seues demandes al Plenari Ordinàri del 15 d'abril.

La inversió milionària que la Generalitat va injectar als polígons alcoians en 2017 pareix no haver tingut la continuïtat necessària per part de l'administració local. Així ho apunten des de Compromís Alcoi, on demanen al govern d'Alcoi que "realitze actuacions urgents de neteja i manteniment" del polígon Cotes Baixes.

Aquesta és la petició verbalitzada per l'alcaldable de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, per a qui "no es pot permetre que les inversions es malbaraten per deixadesa". En primer lloc apunten a l'aparició d'escombradors il·legals, com ara a la connexió la zona verda amb el carrer A, on pareix que les deixalles d'obres i els mobles s'acumulen. D'altra banda, a l'inacabat vial que segons les actuacions pressupostades havia de connectar el carrer A amb el carrer B, han quedat a la vista uns ferros que podrien resultar perillosos per a persones i animals. Demanen doncs la retirada d'aquests ferros com més aviat millor.

Quant al parc caní que es troba al polígon, demanen la instal·lació d'una zona més gran per a les mascotes amb la possibilitat d'incorporar una zona d'Agility, la posada en marxa de la font que hi ha al parc actual i una reposició dels arbres que han mort per falta de manteniment.