El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi demana al govern municipal que "agilitze la implantació" del nou contracte de la brossa

Fotos facilitades per Compromís Alcoi
Els nacionalistes afirmen que "últimament hem pogut comprovar problemes greus del servei a urbanitzacions del terme municipal, com ara El Baradello"

Compromís recorda que "aquest nou contracte a més comporta el canvi de contenidors tan esperat i desitjat pels nostres veïns, ajornat des de fa anys. I a la propera Comissió Informativa li exigirem explicacions del perquè no han signat el contracte i que passa amb l’empresa que ha de fer l’auditoria"

El partit encapçalat per Màrius Ivorra a Alcoi demana celeritat al govern municipal socialista en la implantació del nou contracte de la brossa. Aquest es va adjudicar el 5 de maig però "però per raons que se'ns escapen a hores d’ara encara no s’ha fet efectiu", afirma la regidora, Anna Climent.

Climent continua dient que "continuem trobant acumulacions de brossa durant dies en contenidors a diferents punts de la ciutat. Últimament hem pogut comprovar problemes greus del servei a urbanitzacions del terme municipal, com ara El Baradello, on als contenidors s’acumula la brossa durant dies, fins i tot a l’exterior d'aquests o els ocorreguts en festes de Sant Jordi".

Compromís conclou el seu comunicat de premsa dient que "exigim al govern de Toni Francés agilitze la implantació del nou servei de recollida de residus, més econòmic i còmode per als ciutadans. Aquest nou contracte a més comporta el canvi de contenidors tan esperat i desitjat pels nostres veïns, ajornat des de fa anys. I a la propera Comissió Informativa li exigirem explicacions del perquè no han signat el contracte i que passa amb l’empresa que ha de fer l’auditoria".