El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi demana més serveis per a Santa Rosa

Vista del barri de Santa Rosa d'Alcoi/AM
"No hi ha ni biblioteca, ni zones esportives, ni Centre Social i enguany continuem sense piscina", afirmen els nacionalistes

La piscina del Preventori i la de les Paules no s'obrirà en l'estiu. Compromís Alcoi diu del barri de Santa Rosa que és "l'oblidada". El barri de Santa Rosa té una població de més de 15.000 habitants, és més gran que molts pobles de la comarca o del País Valencià, i "no té dotació de serveis", segons els nacionalistes.

Màrius Ivorra, portaveu de la formació, recorda "l’oblit del govern de Toni Francés per aquest barri ha provocat que per falta d’acords amb els propietaris de les piscines, aquestes zones d’esbarjo dels veïns de Santa Rosa molt emprades a l’estiu durant anys, no estiguen en servei".

Compromís també afirma que la zona del Preventori "progressivament ha anat perdent serveis, sense que l’ajuntament prenga gens d'interés per solucionar-ho". Ivorra indica que "exigim al govern, negocie amb els propietaris l’obertura de la 'cantina' i de les piscines del Preventori".

Aquesta "manca de serveis a espais públics" no sols afecta el Preventori. Els nacionalistes asseguren que també falten serveis "a la piscina de Caramanxel, on el bar no ha estat obert per segon any, o a la glorieta, on el govern, ja fa un any, va anunciar la conversió de la gàbia en quiosc i a hores d’ara encara no sabem res i seria un servei interessant per als veïns del Centre".