El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi demana que s'informe sobre la programació de l’Estiu Festiu

Activitat al CCJ / Facebook regidoria de Joventut

Des de la formació Compromís Alcoi demanen a l'Ajuntament que es pose en coneixement de la ciutadania la programació de l’Estiu Festiu, iniciativa que ofereix alternatives culturals i d’oci als alcoians que romanen durant els mesos d'estiu en Alcoi.

El líder de la formació, Màrius Ivorra comenta el següent: "Som conscients que els processos electorals darrers mesos han ocupat gran part de l'interés mediàtic, però la ciutat no para, i les activitats que haurien d'estar ja publicitant-se han de preparar-se amb molta antelació per assegurar la qualitat de les activitats". El portaveu de Compromís continua així: "l'any passat es va reduir la quantitat d'activitats considerablement, i les poques activitats programades van ser per la Diputació d'Alacant i el seu programa Música als Pobles".

Un altre dels temes que preocupa a la formació són les dates de programació, ja que en paraules del regidor de Compromís "l'any passat sols 3 activitats de les 18 que estaven programades es feien a l'agost".

Consideren també que la iniciativa "queda totalment desvirtuada en mans del govern socialista", i per això pensen que "el concepte de la regidoria de dinamitzar l'agost, queda molt llunyana del que és una bona programació cultural per a una ciutat com la nostra, fet que incompleix un dels acords a l'actual pressupost municipal".