El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Compromís Alcoi demana rebaixar la pressió fiscal dels comerços que pateixen obres

Obres a Entença

Proposen la reducció del 50 per cent en l'IAE per aquells comerços que patisquen obres al seu carrer durant més de sis mesos, com és el cas actual d'Entença.

Compromís Alcoi presentarà al pròxim plenari municipal una moció perquè es reduïsca en un 50 per cent l'IAE, l'impost d'Activitats Econòmiques, per aquells comerços que pateixen un impacte negatiu per obres al carrer que s'allarguen més de sis mesos.

El regidor Màrius Ivorra explica que "el comerç és una activitat especialment sensible a les obres que estan apareixent als nostres carrers", i posa l'exemple d'Entença on assegura que "en converses amb comerciants de la zona, ens comenten que aquestes obres han fet reduir més de la meitat la caixa dels seus negocis". Ivorra diu que els talls de voreres, el fet que els proveïdors no puguen descarregar a prop, o el retard acumulat de quasi un mes en les obres d'Entença suposa un problema afegit per als comerciants. Per això en el pròxim plenari demanaran mitjançant una moció que es rebaixe la pressió fiscal sobre aquests comerços, amb una reducció a la meitat de l'IAE.