El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi demana un reforç de neteja per evitar bacs i esvarons per l'acumulació de fulles caigudes

Fulles en la vorera, en un carrer d'Alcoi
Asseguren que ja han caigut dos persones majors per esvarons

Asseguren que les fulles caigudes per la tardor s'acumulen en diversos carrers i produeixen situacions perilloses per possibles esvarons. No debades asseguren que dos dones majors ja han caigut, i demanen un reforç de neteja.

La que serà la pròxima regidora de Compromís Alcoi fa la seua primera petició al consistori alcoià com a oposició en nom del grup. Begonya Domènec lamenta l'estat dels carrers en la tardor, amb l'acumulació de fulles caigudes, i demana un reforç en la neteja per a evitar caigudes per esvarons. Begonya Domènec assegura que han rebut queixes de veïns al respecte, i que aquest mateix 28 de novembre "hem pogut veure dos accidents de persones majors que han caigut per l'acumulació de fulles a les voreres".

Segons diu la futura regidora de Compromís Alcoi, "a la Tardor hi ha gran quantitat de fulles d'arbre a terra, els operaris de la neteja intenten retirar-les amb gran esforç. Aquest esforç va en detriment de la neteja ordinària de les zones de treball habituals. Altres anys, s'ha reforçat la neteja amb major nombre d'operaris, però sembla que no és el cas d'enguany". Begonya Domènec alerta a més que amb la pluja que finalment ha vingut, aquesta situació pot empitjorar.