El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi denuncia la falta de manteniment del centre social de la zona alta

Tres punts amb desperfectes del centre social de la zona alta, imatges facilitades per Compromís Alcoi
Asseguren que les instal·lacions estan "completament abandonades", la qual cosa ha generat les queixes dels veïns

Asseguren que a les pistes de joc hi ha tanques d'obra abandonades, que part de la pedra de les façanes ha desaparegut, i que l'estat general del centre social és d'abandonament. Exigeixen a l'alcalde que solucione els desperfectes.

La regidora de Compromís Alcoi, Begonya Domenech, assegura que han rebut queixes dels veïns de la zona alta per l'estat del centre social, al carrer Sardina 13, sobretot de les seues instal·lacions esportives i a la falta de conservació dels locals i dels voltants. "En una simple ullada a l'edifici, podem trobar unes instal·lacions completament abandonades, amb evident falta de neteja de les pistes esportives, façanes amb part de l'aplacat de pedra desaparegut i amb perill de despreniments, amb la possibilitat de provocar un accident en una zona prou freqüentada", diu Begonya Domenech, qui assegura que "a les pistes i patis de jocs, s'hi troben unes tanques utilitzades per a les obres, abandonades i en mal estat, que poden causar igualment un accident".

Des de Compromís Alcoi exigeixen l'alcalde Toni Francés "més interés pel manteniment de la ciutat" i que arregle els desperfectes "perquè aquestes instal·lacions emprades per gran quantitat d'usuaris no siguen un perill per als nostres ciutadans, ja que aquest és complex polivalent on trobem, instal·lacions esportives, consultoris mèdics, pàrquing... al que s'apleguen persones de diferents edats i inquietuds".